Sâmbătă o nouă campanie de colectare a uleiului uzat în Aleșd

271
aleșdeni au colectat uleiul uzat
Foto © AlesdOnline

Aleșdenii care au ulei de gătit uzat acasă vor putea scăpa de el sâmbătă 6 aprilie 2019, între orele 10 şi 12, cu ocazia unei noi colectări organizate de Asociaţia Societatea Carpatină Ardeleană 91 în colaborare cu Liceul Teoretic Constantin Şerban din Aleșd.

“Puţină lume ştie că uleiul comestibil ars este un deşeu extrem de periculos. Pe lângă faptul că obturează ţevile de scurgere, odată ajuns în reţeaua de canalizare, acesta reprezintă un mare risc de poluare a solului şi a apei“, a declarat Bucsas Levente, organizator al acțiunii din Aleșd.

Colectarea uleiului se va face  în parcarea din fața primăriei orașului Aleșd.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.