SALUBRI invita cetatenii orasului la o actiune comuna: PASTRAREA ORASULUI ALESD CURAT!

738

In atentia cetatenilor orasului ALESD, Directorul general al SC SALUBRI SA invita cetatenii orasului la o actiune comuna: PASTRAREA ORASULUI ALESD CURAT!

In acest sens, conducerea societatii solicita tuturor cetatenilor, ca aruncarea deseurilor sa se faca in spatiile amenajate, respectiv: cosuri de gunoi stradale, pubele si containerele aflate pe platformele existente.

Doar impreuna putem contribui la curatenia orasului si pastrarea acesteia in orasul ALESD!

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.