SALUBRI DEMAREAZĂ ACTIVITATEA DE ÎNCHEIERE A NOILOR CONTRACTE DE SALUBRIZARE ÎN ALEȘD

1355

Echipele SALUBRI ALEȘD vor merge pe teren, din uşă în uşă, pentru a le oferi aleșdenilor oportunitatea să semneze noile contracte de salubrizare pe loc, fără a mai fi nevoiţi să se deplaseze la sediul companiei.

“Stimați cetățeni ai orasului Alesd, SC SALUBRI SA începe încheierea noilor contracte de salubritate conform noilor reglementari legale privind colectarea selectivă. În acest sens va informăm că reprezentanții societății se vor deplasa la fiecare casa de luni până vineri în intervalul 08-16. Totodată va informăm că aveți posibilitatea de a încheia contractul de salubritate si la sediul societății din Alesd, strada Lalelelor nr.2 sau la Strand – bazinul acoperit, de luni până vineri în intervalul 10-18 iar sâmbătă între orele 10-16. Rugam colaborare în vederea încheierii contractelor”, a precizat pentru AlesdOnline, Teodorof Claudiu Radu, directorul general al societății.

După ce vor încheia noile contracte, toţi clienţii SALUBRI vor primi recipientele necesare colectării separate a deşeurilor, dintr-o gospodărie. “De asemenea rugăm locuitorii care întâmpină probleme să transmită orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numărul de telefon 0359 800 808, program permanent”, a mai precizat, directorul general al societății.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.