SALUBRI CONTINUĂ ACTIVITATEA DE ÎNCHEIERE A NOILOR CONTRACTE DE SALUBRIZARE ÎN ALEȘD

947
Salubri din Aleșd
Foto © AlesdOnline
 

“Stimați cetățeni ai orasului Alesd, SC SALUBRI SA contiuna încheierea noilor contracte de salubritate conform noilor reglementari legale privind colectarea selectivă. În acest sens va informam că aveți posibilitatea de a încheia contractul de salubritate la sediul societății din Alesd, strada Lalelelor nr.2, și sâmbătă între orele 10-16.”, a precizat pentru AlesdOnline, Teodorof Claudiu Radu, directorul general al societății.

După ce vor încheia noile contracte, toţi clienţii SALUBRI vor primi recipientele necesare colectării separate a deşeurilor, dintr-o gospodărie.

“De asemenea rugăm locuitorii care întâmpină probleme să transmită orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numărul de telefon 0359 800 808, program permanent”, a mai precizat, directorul general al societății.

Citește și …

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.