Salubri Aleșd colectează separat resturile vegetale

1048

Ca urmare a noilor reglementări UE și a intrării în vigoare a noului contract de Delegare de gestiune pentru serviciul de salubrizare încheiat de către SC SALUBRI SA cu ADI ECOLECT GROUP BIHOR, începând cu 01.10.2020 nu se mai ridică resturi de deșeuri vegetale/iarbă amestecate cu deșeurile menajere.

 

“Incepand cu 05.10.2020, aceste tipuri de deșeuri vegetale/iarbă se vor ridica separat cu o frecvență din 2 în 2 săptămâni în aceleași zile în care se vor ridica și deșeurile menajere dar SEPARAT cu o altă autogunoieră și la ore diferite. De asemenea rugăm locuitorii care întâmpină probleme să transmită orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numărul de telefon 0359 800 808, program permanent”, a precizat Teodorof Claudiu Radu directorul general al societății.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.