S-au finalizat lucrările la baza sportivă din cadrul Colegiului Tehnic Alexandru Roman din Aleșd

589
baza sportivă din cadrul Colegiului Tehnic Alexandru Roman din Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline

Au fost finalizate lucrările la baza sportivă din cadrul Colegiului Tehnic Alexandru Roman din Aleșd. Este vorba despre construcția a două terenuri, unul de fotbal și un altul, multifuncțional.

Colegiul Tehnic „Alexandru Roman” din Aleșd se poate mândri cu două noi terenuri de sport. Unul este de fotbal/minifotbal și are dimensiunea de 47×24 m, fiind acoperit cu gazon sintetic omologat FIFA adus din Belgia, iar al doilea este un teren multisport, acoperit cu tartan de 15 mm, de dimensiunea 50×17 m. Ambele terenuri beneficiază de instalația de nocturnă.

Colegiul Tehnic Alexandru Roman din Aleșd este prima școală din județul Bihor cu două terenuri omologate. Investiția a fost realizată cu sprijinul Holcim.

„În aceste vremuri de pandemie, de boală practic, unitatea noastră a reușit să realizeze o construcție sportivă foarte frumoasă. Este vorba de un proiect inițiat împreună cu colegii de la educație fizică și sport, Sebastian Moisin și Marius Judea. Ne doream teren performant în locul celui degradat. Proiectul l-am prezentat și susținut companiei Holcim, care ne-a susținut cu 350.000 lei pentru punerea în practică a lui, condiția lor fiind ca suprafața nouă să fie omologată FIFA, să se poată organiza competiții, campionate, olimpiade școlare. A ieșit ceva foarte frumos, iar de terenul multisport și cel de minifotbal vor beneficia cei 1000 de elevi din toate ciclurile de pregătire pe care îi are instituția noastră”, a declarat doamna director Valeria Vasile.

Inaugurarea va fi oficiată după relaxarea condițiilor pandemice.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.