S-A SEMNAT CONTRACTUL PENTRU REALIZAREA COMPLEXULUI SPORTIV DE LA PĂDUREA NEAGRĂ

416
S-A SEMNAT CONTRACTUL PENTRU REALIZAREA COMPLEXULUI SPORTIV DE LA PĂDUREA NEAGRĂ

Conducerea Agenției de Dezvoltare Durabilă (ADD) Bihor a semnat, luni, la sediul Consiliului Județean, contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pentru realizarea Complexului Sportiv Pădurea Neagră.

Conform gracifului de realizare a lucrărilor, asocierea S.C Da Vinci Construct&Proiect S.R.L. (lider asociere) – S.C. Timovladian Aqua Parc S.R.L. (asociat) și S.C. Term S.R.L (asociat) va avea la dispoziție 15 luni pentru predarea investiției, din care 3 luni pentru proiectare și 12 luni pentru execuție.

,,Acest proiect de revitalizare a stațiunii Pădurea Neagră a fost, încă de la început, o provocare pentru agenția noastră. Zona este una dintre cele mai impresionante din județul Bihor și mă bucur că prin intermediul acestui complex sportiv se vor putea organiza activități sportive și competiționale la nivel profesionist, precum și activități socio-culturale și de agrement pentru publicul larg”, a declarat Vitalyos Barna, director executiv al ADD Bihor.

Complexul va cuprinde un teren de sport multifuncțional cu dimensiunea de 20 x 40 metri pentru minifotbal, baschet, tenis, handbal și un teren cu dimensiunea de 60 x 90 metri. De asemenea, în cadrul complexului va funcționa o pensiune în regim parter+etaj+mansardă (P+E+M). La parter vor fi amenajate o cameră de cazare pentru persoane cu dizabilități, spații tehnice, bucătărie, sufragerie, recepție, iar la etaj și mansardă vor funcționa 21 de camere cu 2 și 3 paturi și grupuri sanitare proprii.

Valoarea totală a investiției se ridică la 6.069.387,92 lei (TVA inclus), finanțarea fiind  asigurată din bugetul Consiliului Județean Bihor.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.