S-a aprobat Studiul de Fezabilitate pentru introducerea gazului în orașul Aleșd (video)

942
 

Marți, 15 decembrie 2020 în cadrul ședinței extraordinare de consiliu local s-a aprobat Studiul de Fezabilitate pentru introducerea gazului în orașul Aleșd.

„Azi în ședința de consiliu s-a aprobat Studiul de Fezabilitate pentru introducerea gazului în orașul Aleșd iar mâine vom depune acest proiect în cadrul POIM, valoare proiectului este de 5.500.000 euro!”, a precizat, primarul orașului Aleșd, Ioan Todoca.

Introducerea gazului se va face în 2 etape: etapa I, în orașul orașul Aleșd, etapa II, extinderea în localitățile Tinăud și Peștiș.

Vezi mai jos ședința extraordinară de consiliu local:

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.