Restaurantul „LA SISI” deschide terasa

488
Restaurantul „LA SISI”

Începând din 1 aprilie, Restaurantul „LA SISI” vă aşteaptă, la terasa.

 

Aleșdenii și nu numai sunt invitaţi să se bucure de mâncăruri şi băuturi savuroase, asortate cu o ambianţă plăcută, reconfortantă, potrivită sezonului estival. 

Ca răsfățul să fie total, vineri, 1 aprilie din partea casei primiți o BERE gratuit la fiecare pizza comandată.

De asemenea terasa în aer liber „LA SISI” împleteşte deliciile culinare cu aerul proaspăt de primăvară într-o atmosferă perfectă pentru petrecerea unui timp de calitate.

Aleșdenii vor putea zilnic să comande pizza, paste, sau orice alt preparat aflat în meniu sunând la numărul: 0359 452 889

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.