Restaurantele și cafenelele din Aleșd nu se redeschid în interior (video)

1896
FOTO ©️ Freepik

Restaurantele şi cafenelele din Aleșd nu vor putea să funcţioneze şi în spaţiile închise începând cu 1 septembrie.

 

Şefa DSP Bihor a enumerat astăzi în cadrul conferinței de presă susținută oraşele şi comunele în care restaurantele şi cafenelele nu vor putea să funcţioneze şi în spaţiile închise:

Bulz, Tărcaia, Ţeţchea, Pocola, Tulca, Brusturi, Sânnicolau Român, Ceica, Măgeşti, Căbeşti, Gepiu, Vârciorog, Abram, Nucet, Drăgeşti, Aleşd, Popeşti, Curăţele, Derna, Ineu, Tăuteu şi Sâmbăta.

Tot în cadrul conferinței oficiali au precizat că instituţiile abilitate vor verifica respectarea măsurilor de prevenire a infecţiei cu Covid-19 în restaurante şi cafenele.

De asemenea, săptămânal va fi monitorizată situaţia cazurilor active, iar lista UAT-urilor unde funcţionarea cafenelelor şi restaurantelor în interior este interzisă va fi actualizată, au mai spus aceștia.

Vezi mai jos conferința de presă susținută de autorități.

Publicată de Primăria Oradea pe Luni, 31 august 2020
 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.