Rebadi a început productia în fabrica din Aleșd

1618

Rebadi demareaza productia la Aleșd, in cea mai moderna fabrica de pavele si alte produse din beton vibropresat. Scopul investitiei este de a raspunde solicitarilor in crestere de prefabricate din beton (pavele, borduri, rigole, boltari, tuburi din beton) si de a optimiza costurile logistice pe zona Aleșd.

Utilajul de productie achizitionat pentru fabrica din Aleşd este de ultimă generație, linia fiind automatizata integral are o capacitate de productie totala de 700 mp/zi si dispune de un sistem de monitorizare și control permanent a calității prefabricatelor. Aici se vor produce pavele premium si standard, borduri, boltari, rigole. De asemenea, s-au facut investitii și intr-un utilaj ce va produce tuburi de canalizare din beton.

“Unul din obiectivele urmarite prin deschiderea acestei fabrici la Aleșd este impulsionarea vanzarilor pe zona Bihorului, prin asigurarea proximitatii produselor si asigurarea unor servicii de calitate pentru partenerii si beneficiarii din zona ”, spune directorul general al Rebadi, Popovici Adrian.