PSD Bihor critică varianta propusă de Ilie Bolojan pentru realizarea centurii ocolitoare Aleşd (video)

1157
Consilierul municipal al PSD, Adrian Madar, şi consilierul judeţean, Felix Cozma
Consilierul municipal al PSD, Adrian Madar, şi Consilierul judeţean, Felix Cozma

Consilierul municipal al PSD, Adrian Madar, şi consilierul judeţean, Felix Cozma, au criticat în cadrul unei conferințe de presă variantele propuse de Ilie Bolojan pentru realizarea centurilor ocolitoare Aleşd şi Beiuş. 

În cadrul conferinței de presă consilierul orădean Adrian Madar a criticat varianta deja adoptată de Consiliul Judeţean Bihor pentru realizarea centurii Aleşd, pe o lungime de 5,93 km şi cu un cost estimat la 124 milioane lei, şi nu varianta iniţială din 2010, care ar fi urmat să aibă 16,83 km.

Adrian Madar a afirmat că nu este de accord cu varianta deja adoptată de Consiliul Judeţean Bihor pentru realizarea centurii Aleşd. Madar spune că varianta deja stabilită de Consiliul Judeţean Bihor, „nu întruneşte adeziunea comunităţii”. De asemenea, Madar a sugerat că realizarea centurii Aleşd ar putea să nu fie făcută cu fonduri europene, pentru că ar trebui să scoată complet din oraş traficul greu, or „această condiţie nu este respectată” pentru că traseul stabilit intersectează un cartier de locuinţe.

Citește și …

Tot în cadrul conferinței de presă consilierul judeţean, Felix Cozma critică faptul că pentru centura ocolitoare a Beiușului, la iniţiativa preşedintelui Ilie Bolojan, Consiliul Judeţean Bihor a pus în dezbatere 3 variante pentru realizarea acesteia, dar se pare că şefii judeţului au optat deja pentru realizarea unei şosele de 6,8 km, cu un cost de 32,7 milioane lei. Tot Cozma spune că este convins că  Liberalii din Consiliul Judeţean îşi vor da votul pentru varianta propusă de Bolojan pentru proiectul aflat deocamdată în dezbatere publică, pentru că mașinăria de vot a PNL funcționează și la CJ Bihor exact ca la CL Oradea și nimeni nu are curajul să îl infrunte pe Bolojan.

”Varianta acesta este o cârpeală, pentru ca la alegerile din 2024 să spunem că am făcut ceva. Probabil gândirea a fost simplă, că în 2-3 ani această variantă se va putea face şi în 2024 Ilie Bolojan să candideze din nou arătând că a făcut ceva”, a mai spus Cozma.

Vezi mai jos conferinţa de presă:

Conferință de presă PSD Bihor – 15.02.2021

Conferință de presă PSD Bihor – 15.02.2021 Marius Adrian Madar – purtător de cuvânt PSD Bihor Felix Cozma – consilier județean

Publicată de PSD Bihor pe Luni, 15 februarie 2021
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.