Procese amânate la Judecătoria Aleșd, după ce o judecătoare s-a testat pentru COVID-19

1719
Judecătoria Aleşd
Foto ©️ AlesdOnline arhivă
 

Mai multe dosare aflate, marți, pe rolul Judecătoriei Aleșd au fost amânate, după ce un magistrat s-a supus unui test COVID-19 și a intrat în concediu medical în așteptarea rezultatului. ”Nu a avut simptome, dar a vrut să se testeze ca să fie asigurată că totul e în regulă”, au precizat reprezentanții instanței potrivit BihorJust. În schimb, celelalte complete ale Judecătoriei din Aleșd au avut un program normal.

 

Mai multe persoane care au avut, marți, procese pe rolul Judecătoriei Aleșd au aflat în cursul dimineții că acestea sunt amânate. Motivul: judecătoarea care se ocupa de dosare a intrat în concediu medical în așteptarea rezultatului unui test COVID-19 pe care l-a făcut luni.

”Doamna judecător a mers ieri (luni – n.n.) și a făcut testul și acum e în așteptare. Dânsa nu a avut simptome. Are copii, nu vrea să se îmbolnăvească, vrea să fie asigurată că e totul în regulă. Într-adevăr, cauzele se amână pentru continuitatea completului de judecată, având în vedere că doamna judecător este azi în concediu medical”, a explicat, Cornelia Suciu, grefier la Judecătoria Aleșd.

Amânarea a fost dispusă doar pentru dosarele pe care magistratul le avea de judecat marți. “Ceilalți domni judecători sunt prezenți, cauzele se judecă”, a mai precizat grefierul Cornelia Suciu.

Dacă rezultatul este negativ, magistratul își va continua activitatea după programul normal.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.