Procese amânate la Judecătoria Aleșd, după ce o judecătoare s-a testat pentru COVID-19

1899
Judecătoria Aleşd
Foto ©️ AlesdOnline arhivă

Mai multe dosare aflate, marți, pe rolul Judecătoriei Aleșd au fost amânate, după ce un magistrat s-a supus unui test COVID-19 și a intrat în concediu medical în așteptarea rezultatului. ”Nu a avut simptome, dar a vrut să se testeze ca să fie asigurată că totul e în regulă”, au precizat reprezentanții instanței potrivit BihorJust. În schimb, celelalte complete ale Judecătoriei din Aleșd au avut un program normal.

Mai multe persoane care au avut, marți, procese pe rolul Judecătoriei Aleșd au aflat în cursul dimineții că acestea sunt amânate. Motivul: judecătoarea care se ocupa de dosare a intrat în concediu medical în așteptarea rezultatului unui test COVID-19 pe care l-a făcut luni.

”Doamna judecător a mers ieri (luni – n.n.) și a făcut testul și acum e în așteptare. Dânsa nu a avut simptome. Are copii, nu vrea să se îmbolnăvească, vrea să fie asigurată că e totul în regulă. Într-adevăr, cauzele se amână pentru continuitatea completului de judecată, având în vedere că doamna judecător este azi în concediu medical”, a explicat, Cornelia Suciu, grefier la Judecătoria Aleșd.

Amânarea a fost dispusă doar pentru dosarele pe care magistratul le avea de judecat marți. „Ceilalți domni judecători sunt prezenți, cauzele se judecă”, a mai precizat grefierul Cornelia Suciu.

Dacă rezultatul este negativ, magistratul își va continua activitatea după programul normal.