Cea mai ambițioasă mișcare civică din istorie pornește campania de promovare prin intermediul „Ambasadorilor”. Cine sunt Ambasadorii? Mulți dintre Ambasadori vă sunt deja cunoscuți, sunt persoane pe care le îndrăgiți, pe care le știți personal ori din diverse evenimente ori sfere de activitate. Sunt oameni de suflet care își doresc un mediu mai curat și care au și disponibilitatea de a oferi timp din timpul lor unei cauze precum „Let’s Do It”. Sunt oameni cărora le pasă.
Care este rolul Ambasadorilor? Acela de a răspândi vestea despre „Let’s Do It, Bihor!”. După cum veți vedea în cele ce urmează, Ambasadorii sunt din zone și domenii diferite, tocmai pentru ca informația să ajungă la un număr cât mai mare de persoane.
Scopul implicării Ambasadorilor? Dincolo de promovare, Ambasadorii invită bihorenii să se transforme din fani ai campaniei în voluntari.
De ce? Deoarece „Let’s Do It, Bihor!” este un proiect civic, care se derulează cu ajutorul voluntarilor.
Primul Ambasador este Raluca Crețu, din Aleșd, un adevărat exemplu de putere și reușită în viață în ciuda micilor piedici pe care soarta i le-a mai pus. Raluca este un om puternic și iubit de cei din Aleșd și care a spus imediat „DA!” invitației de a fi Ambasador „Let’s Do It, Bihor!”.
Până în acest moment, filmulețul Ralucăi a ajuns, în mod organic, la peste 33.000 utilizatori de Facebook și a adunat peste 16.000 de vizualizări.
Pentru a urmări clipul realizat de Raluca Crețu dați CLICK AICI, iar pentru a consulta primul comunicat de presă dați CLICK AICI.
Pentru necunoscători, Let’s Do It este proiectul civic care are ca scop curățarea suprafețelor verzi de deșeuri. În 2018 se desfășoară simultan în 150 de țări, inclusiv România. Ziua aleasă este 15 septembrie, iar coordonatorii din județul Bihor invită comunitatea la implicare prin voluntariat. Cei interesați să devină voluntari sunt invitați să se înscrie prin mesaj privat pe Pagina de Facebook Let’s Do It Bihor.
Concret, în această zi, fiecare, în zona în care locuiește sau unde va fi necesară prezența voluntarilor, va participa la strângerea deșeurilor (sticle, PET-uri, pungi, etc) pentru a lăsa natura mai curată și pentru a oferi o șansă unei vieți mai sănătoase în Bihor.