Primarul orașului Aleșd urează tuturor aleșdenilor, sărbători cu linişte şi bucurie

1321
Todoca Ioan
Ioan Todoca

Crăciunul este sărbătoarea credinţei, a speranţei, sărbătoarea care ne aduce momente de înălţare spirituală, clipe de linişte şi bucurie alături de familie, petrecute în atmosfera caldă a colindelor şi în jurul bradului împodobit.

Spiritul acestei mari sărbători ne insuflă fiecăruia sentimentul de a fi mai buni, de a ne deschide sufletul spre înţelegere, armonie şi împăcare.

Fie ca Sărbătoarea Naşterii Domnului să vă găsească în mijlocul familiei, a celor dragi, să reverse în sufletele şi casele dumneavoastră, linişte și bucurie.

Crăciun Fericit și La mulți ani, dragi aleșdeni!

Primar

Todoca Ioan

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.