Primarul Orașului Aleșd anunță începerea unei campanii umanitare destinată refugiaților ucraineni 

697

Tot mai multe autorități locale vor să dea o mână de ajutor ucrainenilor care trec granița. Primăria orașului Aleșd se alătură demersurilor actuale prin începerea unei campanii umanitare.

 

Astfel, Primăria orașului Aleșd a deschis un punct de colectare ajutoare (produse neperisabile) pentru refugiații din Ucraina situat la sediul primăriei situat pe strada Bobalna Nr.3 (la parter – Sala Mare de Sedinte).

Programul punctului de lucru este de luni până vineri între orele 10 – 18 iar, sambătă între orele 10 – 14.

„Așteptăm locuitorii orașului să doneze bunuri pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina. Persoană de contact este – Ciprian Bica – 0742598349„, transmite primarul Ioan Todoca.

Activitatea de colectare se va desfășura cu sprijinul voluntarilor din cadrul Primariei Orasului Alesd, Spitalului Orasenesc Alesd si SC Salubri pentru o perioada de câteva zile, in funcție de cantitățile colectate și evoluția situației sociale. Predarea donațiilor de către cetățeni se va face pe baza de documente justificative iar predarea produselor la centrele de colectare și distribuire din zona de frontieră se va desfășura conform procedurilor centrelor respective, a mai spus Todoca.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.