Primarul Ioan Todoca confirmă că Aleșdul intră în scenariul roșu și face un apel: ”Purtați mască!”

1761
Ioan Todoca / Foto ©️ AlesdOnline arhivă
 

Primarul Ioan Todoca a confirmat că orașul Aleșd va intra în scenariul roșu, după ce numărul de infectări cu Covid-19 a trecut de 3 la mia de locuitori.

 

„În cursul zilei de azi am intrat în scenariul roșu. O primă măsură care se ia în cazurile cu scenariu roșu este legată de purtatul măștii. Celelalte aspecte legate de funcționarea unităților comerciale, școlare vor fi, așa cum au fost propuse de Direcția de Sănătate Publică și aprobate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență”, a declarat pentru AlesdOnline, primarul Ioan Todoca.

Edilul Aleșdului a făcut un nou apel către locuitorii orașului să poarte mască de protecție.

„Dragi aleșdeni, fac un apel să facem tot posibilul să reducem numărul persoanelor active la mia de locuitori în așa fel încât să revenim cel puțin la scenariul galben. Din pacate, sunt persoane decedate si cateva persoane la ATI, din Aleșd, chiar nu e de joacă! Dacă se va păstra numărul de cazuri și dacă vor crește zi de zi ca număr de cazuri active riscăm să ajungem într-o situație mai delicată, așa cum am fost în primăvară, ceea ce nu ne dorim. Nu dorim să ajungem în carantină. Toți trebuie să purtăm mască și în spațiile închise și în cele deschise, în zonele aglomerate și în zonele neaglomerate, altfel, riscăm să ne îmbolnăvim”, a mai spus primarul Aleșdului.

CITEȘTE ȘI: Aleșdul intră în scenariul roșu. Masca devine obligatorie în toate spațiile deschise

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.