Primarul Ioan Todoca anunţă realizări administrative importante în orașul Aleșd

1261
Parcul din fata primăriei Aleșd

Ioan Todoca, primarul Orașului Aleșd anunţă realizări administrative importante în localitate.

„Parcul din faţa Primăriei se spropie de finalizare, cu aceaşi arhitectură se va merge prin Proiect European până la Liceul Industrial!” a anunţat Todoca.

Apoi, edilul a mai anunţat că a fost finalizată o nouă parcare în jurul Casei de Cultură cu 40 de locuri, completând şi că în ultimii ani a realizat în Aleşd 266 locuri noi de parcare.

Parcare Aleșd casa de cultura

Nu în ultimul rând, Todoca a anunţat că s-a terminat execuţia părculeţului de la blocurile X, în 30 de zile va ieşi şi iarba semanată în parc!

Parc Aleșd blocuri x 13

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.