Primarul Ioan Todoca anunță cetățenii orașului să nu consume apă de la robinet

5463
Todoca Ioan
Foto ©️ AlesdOnline
 

Ruperea de nori din cursul zilei de joi, 18 iunie, a provocat infiltrații în rețeau de alimentare cu apă a orașului Aleșd.

Primarul de Aleșd, Ioan Todoca, anunță cetățenii orașului să nu consume apă de la robinet până ce situația va fi remediată.

 

În urma ploilor abundente, în Aleșd și Tinăud au avut loc mai multe inundații.

“Pompierii au acţionat pentru evacuarea apei acumulate pe o porţiune din DN1 (E60), la ieşirea din localitatea Aleşd spre Tinăud. Se acţionează în continuare în Aleşd, Tinăud, Peştiş şi Groşi”, a precizat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, la ora 21.20.

Potrivit acesteia, la nivelul staţiei de pompieri Aleşd a fost crescută capacitatea operaţională, fiind mobilizaţi şi pompieri care se aflau în timpul liber. Peste 20 de pompieri acţionează în zonă cu două autospeciale de intervenţie cu capacitate de evacuare a apei, un autocamion de intervenţie şi 4 motopompe.

Citește și:  Recomandări pentru aleșdeni: Nu folosiți apa de la robinet pentru hrană!

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.