Primarul din Aleșd, Ioan Todoca: Modernizarea Colegiului Tehnic din Aleșd este în derulare

255
Colegiu tehnic din Aleșd

Primarul din Aleșd, Ioan Todoca, a anunțat recent că procesul de modernizare al Colegiului Tehnic Alexandru Roman din Aleșd este în derulare, prin schimbarea acoperișului și alte lucrări de renovare interioară.

„O nouă lucrare: de modernizare a Colegiului Tehnic Alexandru Roman este în derulare, se schimbă acoperișul, se fac lucrări de renovare interioară, și binențeles lucrările necesare obținerii AUTORIZAȚIEI DE SECURITATE LA INCENDIU. Mulțumesc pe această cale consilierilor locali care în 2017 AU VOTAT, pentru depunerea acestui proiect pentru finanțare la MDRAP!” a anunțat Todoca.

Colegiu tehnic din Aleșd 2

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.