Primarul ales al orașului Aleșd Ioan Todoca a depus jurământul (video)

905
Primarul Ioan Todoca
Primarul Ioan Todoca

În cadrul şedinţei de constituire a noului Consiliu Local al orașului Aleșd, care a avut loc azi, 19 octombrie 2020, primarul Ioan Todoca a depus jurământul pentru mandatul de primar, obţinut prin votul la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

La ceremonia de constituire a noului Consiliu a fost prezent prefectul judeţului, dl. Dumitru Țiplea, care i-a felicitat pe toţi cei aleşi la data de 27 septembrie, pentru câştigarea mandatelor.

În cadrul şedinţei au fost validaţi 15 consilieri din cei 17, urmând ca ceilalți consilieri să fie validaţi într-o şedinţă ulterioară. Cei 15 consilieri locali validaţi astăzi sunt: Alb Mariana, Alhaj Adel, Ciavoi Andrea Hajnalka, Cipleu Leontin Sorin, Egri Ilinca Florina, Gordan Călin, Joldea Ioan, Kajanto Pal, Manyura Milan Miroslav, Motoca Sorin Romulus, Scorte Monica Maria, Țipțer Zeno Dănuț, Varadi Zsolt și Zah Daniel Ovidiu.

După preluarea mandatului şi depunerea jurământului, primarul Ioan Todoca s-a adresat celor prezenţi: 

„Țin să mulțumesc tuturor locuitorilor care au ieșit la vot și în special celor care m-au votat și m-au susținut. Promit că mergem înainte, orașul Aleșd are la ora actuală în portofoliu proiecte în derulare care se vor vedea: școală nouă, apă canal, asfaltări, care vor merge înainte. De asemenea avem o serie de studii de fezabilitate care sunt comandate deja. Vom depune proiecte europene, sper că în patru ani orașul Aleșd să se schimbe în bine”.

Vezi mai jos ceremonia de constituire a noului Consiliu Local Alesd.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.