Primaria Orașului Aleșd organizează o strangere de fonduri pentru Karolina Tusinovski

2036

Primaria Orasului Alesd impreuna cu Asociatia Hospital Pro organizeaza o strangere de fonduri pentru o proteza la mana stanga, de care are nevoie doamna Karolina Tusinovski, ca urmare a accidentului rutier suferit la inceputul lunii Iulie 2019, in localitatea Pestis.

Atunci, fiind insarcinata in luna a V-a, i s-a facut rau la volan si a intrat intr-un parapet. Din pacate, medicii nu au reusit sa ii salveze bratul.

Evenimentul va avea loc în Parcul Tinăud unde echipe de voluntari ale instituțiilor publice din Aleșd și împrejurimi vor face un Gulyas, care va fi distribuit pe baza unor bonuri valorice, eliberate la intrarea în parc de către Asociația Hospital Pro.

Doritorii pot face şi donaţii în contul cu numărul RO 98RNCB0033151688300001, deschis la BCR Aleşd de Asociaţia Hospital Pro Aleşd (CUI 36277224), în numerar la Primăria Aleşd (persoană de contact Bica Ciprian, tel. 0742-598.349) sau la Spitalul Orăşenesc Aleşd (persoană de contact Mureşan Olga – tel. 0751-153.309).

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.