Primăria Aleșd deschide un punct de colectare a ajutoarelor pentru refugiații ucraineni

1473

Primăria orașului Aleșd deschide un punct de colectare a ajutoarelor pentru refugiații ucraineni.

 

La inițiativa prefectului județului Bihor, Dumitru Tiplea și a primarului orașului Aleșd Ioan Todoca, Primaria orașului Alesd va organiza un punct de colectare de ajutoare pentru refugiații din Ukraina.

Adresa punctului de colectare este la sediul Primăriei Orașului Alesd, situat în strada Piața Unirii nr 3.

„Amănunte privind campania, persoanele responsabile, și telefoanele de contact se vor comunica luni ora 10, sau vor putea fi aflate sunând la numărul de telefon 0259342539„, a declarat primarul Ioan Todoca.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.