Primăria Aleșd. ANUNȚ pentru racordarea la rețeaua de gaze naturale…

2283
 

Introducerea rețelei de gaze naturale în orașul Aleșd, presupune un Angajament ferm, ce trebuie asumat de cel putin 60% din proprietari de locuințe, în vederea introducerii de gaze naturale.

 

Primăria Aleșd roagă cetățenii dornici de a se racorda la rețeaua de gaze naturale semnarea acestor angajamente în două exemplare.

“In zilele urmatoare mai multe echipe vor merge prin oras pentru luarea unei Declaratii Ferme privind racordarea la Reteaua de Gaz, pentru a fi eligibili trebuiesc minim 60% din gospodarii sa fie racordate!”, a precizat pentru AlesdOnline, primarul Ioan Todoca.

Anunțul nu are caracter electoral.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.