Porți deschise la Statia de pompieri din „Alesd” în cinstea Zilei Protecției Civile 2019

198
Statia de pompieri din „Alesd”
Foto © AlesdOnline

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” sărbătorește azi 86 ani de la decretarea „Zilei Protecţiei Civile din România” prilej cu care a organizat „Ziua Porţilor Deschise”, atât la sediul din Aleșd, cât şi la sediile tuturor unităţilor din judeţ.

 

Porți deschise la Statia de pompieri din Aleșd s-a desfășurat în intervalul orar 10:00 – 14:00. Cei prezenți au ascultat informații cu conduita preventivă, unde preşcolarii şi elevii au învăţat cum să preîntâmpine anumite tipuri de situaţii de urgenţă şi modul prin care se pot proteja în cazul producerii unui incendiu.

Deasemenea pompierii militari au avut menirea să-i familiarizeze pe participanți și cu aspecte privind activitatea şi viaţa pompierilor militari.

La ceas aniversar, Redactia AlesdOnline ureaza salvatorilor de vieti si de bunuri, multa sanatate, putere de concentrare, capacitate de interventie rapida si cat mai putine evenimente riscante! LA MULTI ANI!

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.