„Porți deschise” la pompieri! Stația de Pompieri din Aleșd aniversează 28 de ani de existență

531

Data de 15 august mai este un motiv de sărbătoare pentru pompierii alesdeni. În această zi, în urmă cu 28 de ani, a fost inaugurată Stația de Pompieri Aleșd.

 

În 2021, Stația de Pompieri din Aleșd aniversează 28 de ani de existență. Cu acest prilej pompierii militari aleșdeni, vă invită duminică, 15 august, la activitățile dedicate acestui moment aniversar.

Activitățile se vor desfășura la sediul Stației de Pompieri din Aleșd, din strada Oborului, începand cu orele 10.00. Suntem așteptați să asistăm la exerciţiile demonstrative pregătite special pentru noi, la prezentarea tehnicii şi mijloacelor de intervenţie specifice, având totodată posibilitatea de a deveni pentru câteva momente, pompieri militari.

Vor fi prezentate:

  • misiunile specifice pompierilor;
  • tehnica de intervenție: autospecială de lucru cu apă și spumă, ambulanță SMURD tip B2 etc …
  • accesorii și echipamente de protecție specifice din dotarea tehnicii de intervenție.

Staţia de Pompieri Aleşd acţionează pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă produse în raionul de intervenţie, cu o suprafaţă de aproximativ 1222 kilometri pătraţi, format din 72 localităţi şi o populaţie de circa 57592 locuitori. În prezent, Stația de Pompieri Aleșd are în dotare 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială Abroll și 1 ambulanță SMURD, care asigură cu operativitate şi eficienţă gestionarea tuturor situaţiilor de urgenţă la care este solicitată, pentru a restabili starea de normalitate. 

La mulți ani, Salvatorilor! LA MULŢI ANI, POMPIERILOR ALEȘDENI! 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.