Pompierii Stației Aleșd alături de semeni

288
donație Aleșd pompieri
Foto © AlesdOnline

Pompierii militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd s-au mobilizat pentru a oferi celor aflaţi în dificultate, bucurie, speranţă şi posibilitatea de a trăi aşa cum se cuvine, Sărbătorile Pascale.

De această dată, echipajele de pompieri militari ale Stației Aleșd,  au „intervenit” în localităţile Groși și Aușeu, unde au oferit celor greu încercaţi de soartă, posibilitatea de a trăi cu adevărat bucuria Sfintelor Sărbători de Paşte.

Un număr de două familii, trăind la limita subzistenţei, cu probleme de sănătate fie în cazul părinților, fie al copiilor, au primit din partea pompierilor militari, sprijin financiar, alimente şi alte produse menite a le asigura o masă îmbelşugată de Paşte şi un trai decent pentru o perioadă de timp.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.