Pompierii aleşdeni au adus zâmbete si lacrimi de fericire pe chipul a două familii

1086

Pompierii de la Stația din Aleșd au desfăşurat o acţiune umanitară care a vizat două familii din localitatea Groși.

A fost un gest benevol al salvatorilor aleșdeni care, acum în perioada Crăciunului, au considerat ca trebuie să aducă un strop de bucurie şi speranţă acestor familii neajutorate, cu mai mulţi copii, din care unii cu dizabilităţi, oferindu-le pachete cu haine, produse alimentare şi dulciuri.

Bucuria şi mulţumirile acestor persoane sărmane au fost pentru pompieri cea mai mare răsplată a gestului de omenie făcut, urmând ca astfel de acțiuni umanitare să continue.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.