Polițiștii din Aleșd au confiscat 52 de litri de alcool nemarcat, de la un bărbat

1868

Marți, 7 septembrie, în jurul orei 12.00, pe D.N.1, la intrarea în localitatea Aleșd dinspre Cluj Napoca, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Aleșd au depistat în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 63 de ani, din comuna Halmășd, județul Sălaj.

În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit, în portbagajul autoturismului, în recipiente de diferite volume, cantitatea totală de 52 de litri de substanță lichidă, cu aspect și miros de alcool, pentru care bărbatul de 63 de ani nu a putut să prezinte documente legale de proveniență. 

Cei 52 de litri de substanță lichidă cu aspect și miros de alcool au fost ridicați în vederea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii de investigații criminale din Aleșd continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. 

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.