Polițiștii din Aleșd au capturat 1,1 metri cubi de lemn de foc fără acte

670
căruță - lemne
Foto caracter ilustrativ
 

Marti, 20 noiembrie a.c., la ora 16.00, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Aleşd au depistat pe D.N. 1/H doi bărbați de 34 și 25 de ani, din Ortiteag și Aștileu, în timp ce transportau cu o căruță 1,1 metri cubi de material lemnos, specia fag, în valoare de 151,8 lei, fără documente legale.

Materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Aleşd, iar cei în cauză au fost sancţionaţi contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

Tot marți, 20 noiembrie a.c., la ora 17.00, pe drumul județean 792/A, în localitatea bihoreană Tinca, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au depistat în trafic un localnic de 44 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2 metri cubi de lemne de foc, de esență cer, fără a avea documente de proveniență a materialului lemnos.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos fără documente legale a fost confiscat și predat la Ocolul Silvic Tinca.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.