Poliția a stabilit cauza accidentului de azi dintre Aleșd și Aștileu

12196
Accident între Aleșd și Aștileu
Foto ©️ AlesdOnline

Poliţia a venit cu informaţii noi şi a stabilit cauza preliminară din care s-a produs accidentul rutier in care un bărbat și-a pierdut viața joi după-masă, pe DJ 764/A, între Aleșd și Aștileu.

„Joi, 29 aprilie, la ora 15.26, pe drumul județean 764, în afara localității bihorene Aleșd, un bărbat de 35 de ani, din comuna Aștileu, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Aleșd-Aștileu, a acroșat din spate un autoturism condus regulamentar în aceeași direcție, de un bărbat de 47 de ani, din comuna Vadul Crișului. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un cap de pod de pe partea dreaptă a direcției de deplasare”, a precizat pentru AlesdOnline, ofițerul de presă în cadrul IPJ Bihor, Ioana Lascău.

În urma accidentului rutier, conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit multiple leziuni, care i-au provocat decesul.

Polițiștii rutieri din Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier, a mai spus Lascău.

Citește pe același subiect:

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.