Policlinica din Aleșd – Monitorizată și supravegheată video !

584
Policlinica din Alesd

Preocuparea permanenta de a asigura un anumit nivel de siguranta si securitate pentru pacientii nostri si implicit pentru institutie a condus la finalizarea proiectului de montare a unui sistem de supraveghere

in cadrul Policlinicii situata in P-ta Unirii nr.16. Vorbim in acest moment despre un sistem integrat format dintr-un subsistem de detectie si alarmare la tentativa de efractie , de control acces si implicit cel de monitorizare si supraveghere video. Astfel se asigura si elementul de monitorizare in timp real si posibilitatea de vizualizare post eveniment precum si inregistrare, transmite Ec.Florin Cret, managerul spitalului din Aleșd.

Au fost amplasate mai bine de 16 camere, acest lucru realizandu-se in conformitate cu legislatia in vigoare si in baza proiectelor tehnice elaborate de societati specializate avizate de IGPR.

Se supravegheaza prin mijloace video :
– Zonele de acces si spatiile destinate publicului
– Zonele cu acces restrictionat
– Imprejurimile cladirii pentru a proteja spatiile exterioare

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.