19.2 C
Aleşd
duminică, 23 iunie 2024
Blue Container Aleșd

PNL și-a pus un om nou în Consiliul Județean Bihor în persoana ex directoarei Alina Buzle (video)

 

PNL și-a pus un nou consilier județean, în locul lui Sebastian Lascu, care și-a dat demisia din Consiliul Judeţean Bihor, pentru că nu mai poate „sta la masă” cu Pásztor Sándor.

Gest unic dealtfel în Consiliul Judeţean Bihor al consilierului PNL Sebastian Lascu care şi-a anunţat demisia din acest for, cerând ca preşedintele Pásztor Sándor să renunţe la funcţie fiindcă a fost prins la pescuit în plină pandemie, cu o maşină destinată sistemului sanitar al judeţului. „Nu mai pot sta la masă cu cei care nu respectă intenţionat legile”, a motivat la acea vreme liberalul, fără să-l impresioneze însă pe Pásztor.

Locul său a fost luat de Alina Ioana Buzle (PNL), profesoara de istorie la Liceul Teoretic ,,Constantin Şerban’’ din Alesd. Alina Buzle a fost directoarea liceului din Aleşd și a concurat în 2016 pentru ocuparea fotoliului de inspector școlar general. In prezent conduce Asociaţia Orion – Choose to be a Star din Aleșd.

„Jur să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună credință tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Bihor”, a spus noul consilier, la depunerea jurământului. 

Alina Ioana Buzle (PNL) a fost votată consilier județean în unanimitate, de către PNL, UDMR, PSD și ALDE, astfel încât liberalii revin în efectivul complet de consilieri județeni: 17.

În Consiliul Județean ea va activa în Comisia pentru protecţia mediului, turism şi agricultură, în locul lui Sebastian Lascu. 

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,739FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI