Pizzeria Ris împreună cu AleșdOnline te trimite la pizza de Valetines Day!

1328

Salutari, prieteni! Un nou concurs pentru voi vine tot de la amicii buni și vechi care au mai oferit alte premii și anul trecut: e vorba de Pizzeria Ris din Alesd.

De data asta aveti ocazia de a castiga două pizza pentru un cuplu, în seara zilei de, 14 februarie, în pizzeria Ris din Aleșd.

Cum il castigati? Raspunde corect la intrebarea de mai jos!

Câștigătorul va fi selectat prin Random.org și anunțat joi, 13 februarie. Premiul pentru doua persoane se foloseste doar în ziua, 14 februarie, de Valentine’s Day.

Bafta, prieteni!

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.