Pista de atletism a stadionului din Aleşd a fost modernizată

552
arena sportivă Aleșd-800x450
Foto © AlesdOnline
 

Primaria Oraşului Aleşd anunţă finalizarea proiectului: Modernizare pistă de alergare Arena Sportiva, oraşul Aleşd, Judeţul Bihor.

Pista de alergare a fost realizata din zgură, având o lungime de 400 de metri, 4 culoare de alergare pe o distanţă de 300 de metri şi 6 culoare pe o lungime de 100 de metri. Suprafaţa totala a pistei de atletism este de 2160 mp.

Valoarea totala a investiţiei este de 148.500 lei si a fost realizata din sponsorizarea oferita de catre Holcim Romania.

Astfel, în data de 24 mai 2018 începând cu ora 15.00 va avea loc inaugurarea acestei investiţii, prin organizarea unor competiţii sportive, atletism şi un meci de fotbal amical, la care vor participa aproximativ 500 de copii si elevi din cadrul Colegiului Tehnic Alexandru Roman şi Liceul Teoretic Constantin Şerban din Alesd. Probele sportive de atletism vor consta în alergarea pe distanţa de 100m, 200m, 400m, 600m, 800m, 1000m.

Modernizarea pistei de atletism din oraşul Aleşd, vine ca o invitaţie pentru populaţia oraşului, de a practica un stil de viaţă sănătos, deoarece stimularea practicarii activitatii fizice este un obiectiv prioritar, succesul si atingerea sa este o garantie pentru sanatatea viitoare.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.