Piața din Aleșd rămâne deschisă, anunță primarul Aleșdului, Ioan Todoca

1618
 

Piața agroalimentară din Aleșd va funcționa după programul obișnuit. Produsele agro-alimentare vor fi comercializate în continuare pe aceleaşi amplasamente, a precizat primarul Todoca, pentru AlesdOnline.

 

Ioan Todoca spune că a fost sunat de Prefectul județului Bihor, Dumitru Tiplea, și a convenit ca activitatea din piața Aleșd să se poată desfășura după programul normal.

“Am fost sunat de prefectul Dumitru Tiplea, care s-a interesat de situația producătorilor locali din zona Aleșdului, în contextul sistării comerțului în piețele închise din cauza evoluției pandemice. Am convenit ca activitatea să se poată desfășura la Aleșd după programul normal, producătorii urmând să fie cât mai puțin afectați”, a precizat, primarul orașului Aleșd, Ioan Todoca.

Edilul a spus că piața din Aleșd rămâne deschisă însă cu instituirea unor măsuri suplimentare de precauţie împotriva îmbolnăvirii cu COVID-19.

“Piata este in aer liber, inchiderea pietei inseamna dublarea oamenilor la alte magazine unde fiind spatiu inchis virusul se transmite mult mai repede”, a mai spus Todoca.

În acest sens, au fost luate măsuri de prevenție, cum ar fi asigurarea dezinfecției și a curățeniei în toate spațiile și lipirea unor afișe cu tot ceea ce ține de limitarea răspândirii COVID-19.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.