Peste 9000 de prieteni AlesdOnline! Vă mulțumim tuturor celor care ați crezut în noi, chiar și celor care nu au făcut asta

154
 

Iată că nu bine am ajuns la jumatatea anului 2018, că am și primit un frumos cadou, am atins pragul de 9000 de like-uri (aprecieri) organice pe noua pagină de Facebook AlesdOnline.

 

Ce înseamnă organic și de ce este o realizare pentru noi? Organic înseamnă neplătit. Cele peste 9.000 de aprecieri pe noua pagină de Facebook AlesdOnline s-au adunat prin muncă zilnică și prin faptul că am fost aproape de voi. Pe scurt, nu am plătit bani ca să ne fiți alături, ci v-am câștigat prin dedicare, inovație și pasiune. Vă mulțumim tuturor celor care ați crezut în noi, chiar și celor care nu au făcut asta.

Suntem 9000 de prieteni adunați pe pagina de Facebook AlesdOnline. Nu știm dacă e mult sau putin dar mai vrem! Ne gasiti aici.

Echipa AlesdOnline

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.