Peste 70 de pompieri militari bihoreni au fost avansați în grad. 4 sunt de la Stația Aleșd

265

Data de 1 august reprezintă o zi importantă pentru personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor. În fiecare an, la această dată, se înaintează la termen în gradul următor, militarii pompieri care au îndeplinit sau îndeplinesc stagiul minim în grad în cursul anului respectiv şi celelalte condiţii stabilite prin actele normative în vigoare.

Astăzi, la sediul unităţii şi subunităţilorInspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, a avut loc festivitatea de avansare în grad a 76 de pompieri militari, care au primit astfel recunoaşterea abnegaţiei faţă de profesia nobilă pe care şi-au ales-o. 

Prin ordin al inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, colonel Caba Sorin Mihai, au fost înaintaţi în grad 10 ofițeri (de la gradul de sublocotenent la locotenent) şi 66 de subofiţeri (25 de la gradul de plutonier adjutant, la gradul de plutonier adjutant șef; 10 de la gradul de plutonier major, la gradul de plutonier adjutant și 31 de la gradul de sergent major, la gradul de plutonier).

Pentru profesionalismul de care au dat dovadă până în prezent, cadrele militare au fost felicitate de conducerea unităţii, precum şi de către ceilalţi colegi ai acestora.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.