Persoană decedată descoperită într-un apartament din Aleșd!

4043
polița pompieri ambulanța Aleșd-800x450
Foto © AlesdOnline

Astăzi, orele 08:15, echipajele de intervenție ale Stației de Pompieri din Aleșd, au fost solicitate sa intervina pentru deblocarea unei uși de apartament, din blocul A1 situat în cartierul Soimul din orașul Aleșd.

În urma intervenției, pompierii au găsit în interior o persoană decedata (un bărbat de 54 de ani).

La locul evenimentului a intervenit și un echipaj de ambulanță, iar polițiștii aflați la fata locului au început cercetările în acest caz pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

Trupul bărbatului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzelor care au provocat decesul.

Conform unor surse, se pare că în locuință nu s-au găsit urme de răvășire iar la o primă examinare a cadavrului polițiștii nu au identificat urme de violență.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.