Pericol de explozie la TINĂUD: rezervorul unui tir s-a spart în urma unui accident 

2952
Accident Tinăud
Foto ©️ Dan Sava

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp la zona localităţii Tinăud, iar pompierii s-au deplasat la faţa locului, după ce au fost sesizaţi că din autovehiculul de mare tonaj sunt scurgeri de combustibil.

 

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, pompierii sunt la faţa locului şi asigură zona, astfel că circulaţia în zonă se desfăşoară cu dificultate.

„Pompierii aleșdeni au fost solicitaţi să intervină pentru a asigura măsurile PSI la un tir, unde s-au semnalat scurgeri de combustibil din rezervor. S-a intervenit cu un echipaj de stingere și un echipaj SMURD. Nu sunt victime, iar circulaţia se desfăşoară cu greutate”, a declarat pentru AlesdOnline, maiorul ISU Crișana, Camelia Roșca.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, pe ambele sensuri, sub supravegherea poliţiştilor rutieri.

Știre în curs de actualizare …

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.