Percheziții în locuința unui bărbat din Aleșd cercetat pentru contrabandă

4323
Percheziții politia alesd

Alte aproape 10.000 de țigarete netimbrate descoperite de polițiștii din Aleșd, în urma unei percheziții efectuate la domiciliu unui bărbat cercetat pentru contrabandă.

Luni, 2 noiembrie, polițiști din cadrul Poliției orașului Aleșd au efectuat o percheziție domiciliară în localitatea Aleșd, județul Bihor, la locuința bărbatului de 64 de ani, din Aleșd, care sâmbătă, 31 octombrie a fost reținut după ce a fost depistat în trafic în timp ce transporta 20.000 de țigarete nemarcate legal (caz mediatizat luni, 2 noiembrie 2020).

În urma percheziției domiciliare efectuate pentru documentarea și probarea activității infracționale a celui în cauză, polițiștii din Aleșd au descoperit în locuința bărbatului alte 9.960 de țigarete netimbrate (498 de pachete de țigarete), în valoare de aproximativ 5.000 de lei, precum și 1.350 de euro și 3.700 de lei, bani în legătură cu care există suspiciunea că ar proveni din vânzarea țigaretelor netimbrate. 

Țigarete nemarcate legal au fost ridicate în vederea confiscării.

Polițiștii Poliției orașului Aleșd din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, sub aspectul săvârșirii infracțiuni de contrabandă.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.