Pacientul cu coronavirus din Aleșd e în stare stabilă. Primarul Todoca spune că va susține o videoconferință pentru a explica acest caz

2346

Bărbatul depistat cu Covid 19, care a fost internat inițial la Aleșd, iar apoi a fost adus la secția de Anestezie Terapie Intensivă de la Spitalul Dr. Gavril Curteanu din Oradea era, la orele dimineții, în stare critică, dar stabilă, scrie bihon.ro.

În același timp, oficialii de la Aleșd așteaptă rezultatele testării tuturor cadrelor medicale și nemedicale ce au intrat în contact cu acest pacient.

După ce vor fi gata toate testele, oficialii din Aleșd vor face o videoconferință transmisă live de AlesdOnline pentru a explica acest caz: măsuri luate, dacă s-au inițiat sau nu măsuri de protecție din start la spitalul din Aleșd și care au fost ele…

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.