Orașul Aleșd va primi bani de la Consiliul Județean pentru reabilitarea și dotarea școlilor și grădinițelor

336
 

În cadrul ședinței AGA a Agenției de Dezvoltare Durabilă a județului Bihor, care a avut loc luni, s-a votat în unanimitate pentru  acordarea unei sume de câte 100.000 de euro + TVA fiecărui oraș din județ, cu scopul de a rezolva problemele urgente ale școlilor și grădinițelor din teritoriu.

În acest sens, vor fi încheiate contracte de parteneriat între ADD și cele nouă UAT-uri.

,,Propunerile primărilor trebuie votate și în Consiliu Local al fiecarui UAT în parte. Negocierea și contractarea achizițiilor se va face pe principiul primul venit, primul servit”, a anunțat biroul de presă al Consiliului Județean Bihor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.