Oi omorâte de câini maidanezi, la Aleșd

1363

Pagubă importantă pentru un locuitor al orașului Aleșd, după ce mai multe oi au fost sfâşiate de o haită de câini maidanezi în cursul dimineții de marti.

Oile au fost găsite moarte și sfâșiate în jurul orei 7.00 dimineața, în gradina casei situate lângă strandul din Aleșd pe care proprietarul – Florina Blaga, o are pe strada Ciocârliei din orașul Aleșd.

Când am venit de-acasă și am văzut ce au făcut câinii fără stăpân aciuiți prin zonă, m-am prins cu mâinile de cap. Una era moarta și alta sfâșiata. Noi locuim paralel cu ștrandul termal și gradina se întinde până în dreptul pieței de vechituri. Mieluta moarta era aproape de capatul gradiniii! Noroc cu vecinul nostru Cristi Hristu, care a speriat cainii. Am chemat si politia…dar pentru ca acesti caini oficial nu au stapan nu pot sanctiona pe nimeni. Sunt cateva persoane care ii hranesc, dar majoritatea vecinilor sunt ingroziti, nu au curajul sa isi lase copiii afara singuri de frica cainilor ”, ne-a spus Florina Blaga.

Acum, păgubiții s-au adresat edililor si polițiștilor pentru măsuri urgente. Oamenii sunt disperati ca autoritatile nu reușesc sa prinda fiarele care le pun viata in pericol, care nu par interesate de pericolul pe care cainii fără stăpân il reprezinta in oraș.