O tânără de 15 ani, din Tinăud, prinsă de polițiștii din Aleșd după ce a furat dintr-o mașină

4225
poliția rutieră
Foto caracter ilustrativ

Bani și bunuri sustrase dintr-un autoturism lăsat neasigurat, recuperate de polițiștii din Aleșd de la persoana bănuită de comiterea faptei.

Luni, 23 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd au identificat și cercetat o tânără de 15 ani, din Tinăud, bănuită că la 9 iunie, ar fi sustras dintr-un autoturism lăsat neasigurat, pe stradă, pe raza localității Tinăud, un portmoneu în care se aflau documente şi 850 de lei, care aparțineau unui bărbat de 66 de ani, din Aleșd.

Prejudiciul a fost recuperat integral de polițiștii din Aleșd, care continuă cercetările în cauză.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.