O nouă benzinarie SOCAR s-a deschis în Aleșd

1242
SOCAR Aleșd
SOCAR Aleșd

O noua benzinarie s-a deschis în Aleșd. Benzinaria SOCAR este situată pe DN1(E60) la ieșirea din Aleșd spre Tinăud este dotata cu tehnologie de ultima generaţie, echipamente moderne si pompe rapide.

 

Noua statie SOCAR Petroleum este prevăzută cu 4 pompe pentru mașini mici și 2 pentru debit mărit. Într-o perioadă scurtă de timp clientii vor beneficia și de serviciile de achiziţie roviniete, terminal de plăti facturi, utilităţi, reincărcări cartele telefonice, etc…

SOCAR este menit să ofere clientilor nu numai calitatea carburanților ci și servicii gastro cu produse proaspete și preparate, cât şi alte produse alimentare, nealimentare sau accesorii pentru maşină.

Rețeaua de stații de alimentare SOCAR din România acoperă mai multe județe: Bihor, Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Sibiu, Argeş, Bucureşti şi Braşov.

SOCAR este compania petrolieră de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie renumită la nivel mondial pentru activitatea sa de producţie de petrol şi gaze naturale. SOCAR investeşte anual miliarde de dolari în infrastructura de transport şi este angrenată, pe plan european, în proiecte cheie, menite să crească securitatea energetică a Europei, prin diversificarea resurselor de gaze naturale.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.