O nouă AVARIE la reţeaua electrică, din Aleșd. Mai multe blocuri fără curent

476

O  nouă avarie la reţeaua electrică a oraşului Aleșd a lăsat locuitorii de pe mai multe străzi, fără curent și apă potabilă, joi seara.

Cititorii AlesdOnline au sesizat că din jurul orei 17:30 au fost probleme în alimentarea cu energie electrică. Au fost întreruperi repetate de curent. Una dintre zonele afectate ar fi strada Ciocârliei şi străzi adiacente, cel puţin o parte dintre blocuri şi case.

În urma avariei la rețeaua electrică, stația de pompare si tratare a apei din Aleșd a rămas fără energie electrica, motiv pentru care statia nu poate funcționa. In aceste condiții, locuitorii orașului au rămas și fără apă potabilă.

Reprezentanţii Electrica încearcă să rezolve problema, după identificarea sursei avariei.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.