O fetiță de 13 ani, rănită după ce a căzut cu bicicleta pe o stradă din Aleșd

2706
accident bicicleta Aleșd
Foto © AlesdOnline

O fetiță în vârstă de 13 ani, rănită luni seară pe strada care duce spre cimitirul din Aleșd, după ce s-a dezechilibrat și a căzut cu bicicleta.

Din informațiile oferite de către polițiștii, se pare că minora s-a dezechilibrat și a căzut cu bicicleta. La fața locului a intervenit un echipaj Smurd de la stația de pompieri din Aleșd, care i-a acordat fetiței primele îngrijiri medicale și a transportat-o la spital.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd se află la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.