O elevă de la Colegiul Tehnic „Alexandru Roman” din Aleșd a făcut performanţă la olimpiada de franceză

3691
Colegiul Tehnic „Alexandru Roman” din Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline arhivă

Aleșdul continuă să producă elevi excepționali. O elevă de clasa a X-a a obținut la olimpiada de franceză, locul II.

 

Popa Patricia Jasmina, elevă a Colegiului Tehnic „Alexandru Roman” din Aleșd, arată că învățământul greu încercat de pandemie continuă să producă rezultate excepționale.

La etapa județeană, la olimpiada de franceză, locul II a fost obtinut de eleva Popa Patricia Jasmina din clasa a X-a C a Colegiului Tehnic „Alexandru Roman” din Alesd. Ea a fost depasita numai de o elevă de la Colegiul National „Emanuel Gojdu” din Oradea.

La Alesd, elevii au rezultate deosebite la limba franceza (limba straina, limba de suflet a poporului roman) in conditiile in care limba germana castiga teren in fata limbii franceze.

Limba franceza si poporul francez au fost si vor ramane prietenii poporului roman!

Nous sommes des amis des siècles!

Felicitări elevei, doamnei profesor Luca Geta diriginta clasei a X-a C, și doamnei profesor Angela Ardelean – profesoară de limba franceză.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.