O echipă de pescuit sportiv staţionar va reprezenta orașul Aleșd în Finala Naţională a Campionatului Privat al AGVPS România

2042
echipa AGVPS Alesd
 

În perioada 1-2 august, în județul Satu Mare va avea loc finala campionatului privat AGVPS de pescuit staționar. Concursul se desfășoară în orice condiții meteo, cu excepția situației în care există descărcări electrice, întrucât unditele de carbon sunt bune conducătoare de electricitate.

 

Nada și momeala sunt secrete, fiecare participant putând utiliza „rețetele” personale. Trei arbitri vor juriza concursul, care e supravegheat de către responsabilul de zonă, delegatul din Comitetul de Competiții al AGVPS și reprezentantul AGVPS București.

O echipă de pescuit sportiv staţionar va reprezenta localitatea noastră la Finala Naţională a Campionatului Privat al AGVPS România, în data de 1-2 august 2020, la Călineşti-Oaş, concurs care va desemna echipa care va reprezenta România la Campionatul Mondial de Pescuit Staţionar pe echipe în anul 2021.

Echipa aleșdeană este formată din 6 membrii: 

Ivan Ionuţ, care a mai participat la numeroase concursuri de pescuit staţionar individual, cu rezultate foarte bune.
Filip Petru, care la fel ca Ivan, a participat la numeroase concursuri de pescuit staţionar individual, cu rezultate deosebite.
Pricop Ionuţ, un pescar deosebit, aflat in plină ascensiune.
Fule Ovidiu, un pescar foarte bun, dispus la a pune probleme serioase adversarilor.
Luca Sorin, un pescar reprezentativ si el pentru aceasta echipă, dispus să încurce calculele pescarilor din jurul lui.
Şereş Robert, căpitanul desemnat al echipei.

“Doresc să aduc mulţumiri AJVPS Bihor şi AJVPS Aleşd pentru suţinerea şi încrederea acordată, domnului Victor Nagy pentru indrumări şi susţinere! Noi luptăm pentru Aleşd! Sperăm să ne susţineţi cât mai mulţi, fiind prima echipă de pescuit staţionar care a avut-o Alesd-ul vreodată! Doar impreună vom reuşi!”, a precizat pentru AlesdOnline, Şereş Robert, căpitanul desemnat al echipei.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.